Transfer Talimatı Geldi
Sezon başında 13 transferle hızlanan Galatasaray, birçok isimle yollarını ayırdı. Sezon devam ederken sarı-kırmızılı ekip, ileride takıma katacağı isimlerle denemelere devam ediyor. Sarı-kırmızılı izci ekibi, geçen hafta sonu gündeme giren bir oyuncuyu takip ediyor. Cloudbet.com giriş
Galatasaray’ın başkanlığına Dursun Özbek’in seçilmesinin ardından teknik direktörlüğe Okan Buruk getirildi. Şampiyonluk kadrosu oluşturmak isteyen Sarı Kırmızılılar, geçen sezona göre kadrosunu tamamen değiştirdi. Erden Timur liderliğindeki transfer heyeti kadrosuna dünyaca ünlü yıldızları da ekledi. Marcao 15 milyon Euro’ya Sevilla’ya satılsa da birçok oyuncuyla yollarını ayırdı ya da kiralık olarak gönderildi. Galatasaray’ın sezon başında takıma katılma isteği devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımların kadrosuna katmayı umduğu genç oyunculara karşı da yakın gelecekte girişimlerde bulunulması bekleniyor.
Birçok İsimle Yollar Ayrıldı!
Galatasaray sezona yeni kadrosuyla giriyor. Erden Timur yönetimindeki transfer komitesi 13 yeni oyuncuyu renklerine bağladı. Galatasaray bu sezon 13 transfer tamamladı: Leo Dubois, Abdulkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Haris Seferovic, Fredrik Midtsjö, Lucas Torreira, Dries Mertens, Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata. Fatihtrim’in altında kurulan ekip de yollarını ayırdı. Transferin son gününde Emre Akbaba Adana Demirspor’a, Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç Ankaragücü’ne, Oğulcan Çağlayan Giresunspor’a, Ömer Bayram Eyüpspor ve Luyindama Antalyaspor’a gitti. Aynı şekilde geçen sezon Morutan Pisa’ya, Chikaldao Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Dianekara Gumluk ve Mustafa Mohamed Nantes’e gitti. Ayrıca Marcao Sevilla’ya satıldı.
Aytaç Kara, Ryan Babel, Jesse Sekidika, Alpaslan Öztürk, Omar Elabdellaoui, Sofianne Feghouli, Semih Kaya, Arda Turan, Fatih Öztürk gibi isimlerin yolları ayrıldı. Halil Dervişoğlu, Erick Pulgar ve Inaki Pena gibi isimler takımlarına geri döndü. Genç oyuncular Atalay Babacan, Kaan Arslan, Berk Balaban, Batuhan Şen, Abdussamed Karnucu ve Süleyman Luş tecrübe kazanmak için kiralandı